Paristokierrätys
YHTEYSTIEDOT
puhelin: +358 10 249 1717
faksi: +358 10 249 1719
sähköposti: info(a)recser.fi


POSTIOSOITE
Recser Oy
Teknobulevardi 3-5 G
01530 Vantaa

Katso kaikki yhteystiedot
  • sv
  • en

Keräyspisteille / Paristotynnyrikeräys / Paristotynnyrien käytön aloittaminen / Täysien paristotynnyrien noutotilaus / UKK

Tilaa nouto täysille paristotynnyreille

Voit tilata maksuttoman noudon täysille paristotynnyreille noutotilausjärjestelmän kautta. Ohjeet tilauksen tekemiseen löytyvät tältä sivulta.

Tilaa nouto tilausjärjestelmän kautta:

Palvelun käyttöä varten tarvitset keräyspisteen ID-numeron. Mikäli keräyspisteellä on voimassa oleva sopimus paristotynnyreistä, ota yhteyttä Paristokierrätykseen kuljetukset(a)recser.fi tynnyri-ID-numeron saamiseksi.

Huomioithan, että sähkö- ja elektroniikkalaiteromun (SER) ja paristojen ja akkujen yhteisnoutoja ei toteuteta.

Ohjeet noutotilauksen tekemiseen noutotilausjärjestelmässä:

  1. Syötä keräyspisteesi ID-numero kohtaan ”Anna keräyspistenumerosi” ja paina ”Jatka” -painiketta.
  2. Lisää noudettavien tynnyrilavojen määrä valitsemalla “Nouto täydelle paristotynnyrille” -tekstin vieressä olevaa pluspainiketta. Järjestelmä lisää tyhjiä tynnyreitä tilaukselle automaattisesti 5 tynnyriä/lava. Voit halutessasi muuttaa tyhjien ja täysien tynnyreiden määriä plus- ja miinuspainikkeista.
  3. Alhaalla ostoskoripainiketta painamalla näet tilauksesi tiedot. Tarkista tiedot ja valitse ”Seuraava” -painike.
  4. Täytä järjestelmän pyytämät tiedot. Käytä sähköpostiosoitteena mahdollisuuksien mukaan toimipaikan yleistä osoitetta (esim. info@kauppa.fi) tiedotteiden vastaanottamista varten. Avoimeen kenttään voit tarvittaessa antaa tarkemmat nouto-ohjeet kuljettajalle (esim. Soitto ennen noutoa).
  5. Kun olet täyttänyt ja tarkistanut tiedot, valitse “Lähetä tilaus” -painike.
  6. Tilausvahvistus, siirtoasiakirjat ja kollilaput saapuvat sähköpostitse. Keräyspisteen ei tarvitse tulostaa siirtoasiakirjaa tai kollilappuja, vaan kuljettajalla on ne mukanaan noudettaessa tilausta. Nouto tapahtuu 9 päivän kuluessa. Pakkaa noudettava(t) tynnyrilava(t) valmiiksi noutotapahtumaa varten.

Ohjeet puhelintilauksen tekemiseen:

Mikäli teillä ei ole mahdollisuutta tehdä tilausta verkossa, voit tehdä tilauksen puhelimitse arkisin klo 8-16 numerosta 030 6363 733.

Huom! Noutotilauksen tekemiseen tarvitset keräyspaikkakohtaisen tynnyripisteen ID-numeron. Mikäli keräyspaikkasi tynnyri-ID-numero ei ole tiedossa, ota yhteys: kuljetukset(a)recser.fi.

Soittamisen hinta on matkapuhelimella soitettaessa matkapuhelumaksu (mpm) ja lankapuhelimella soitettaessa paikallisverkkomaksu (pvm). Puheluhinta määräytyy soittajan puhelinliittymän liittymäsopimuksen perusteella.

Ohjeet paristojen ja akkujen pakkaamiseen kuljetusta varten:

Kuljetusyhteistyökumppanimme ottavat kuljetettavaksi vain Recser Oy:n toimittamia kuljetusvälineitä tai muita UN-hyväksyttyjä kuljetusastioita. Huomioithan, että lähettäjä vastaa siitä, että kuljetettavaksi luovutetut käytetyt paristot ja akut on luokiteltu, pakattu, merkitty ja dokumentoitu lainsäädännön edellyttämällä tavalla.

Kuljettaja tuo mukanaan kuljetusasiakirjat. Kuljetusasiakirjat koostuvat rahtikirjasta sekä kollikohtaisista osoitelapuista. Lähettäjän tulee säilyttää rahtikirjaa jätelain siirtoasiakirjoja koskevien vaatimusten mukaan 3 vuotta.

Pakkaa noudettavat tynnyrit valmiiksi noutotapahtumaa varten.

Lisätietoa paristojen ja akkujen pakkaamisesta löydät verkkokoulutussivustomme vastaanotto- ja pakkausohjeestamme. Verkkokoulutukseen kirjautuminen vaatii salasanan, jota voi tiedustella sähköpostitse osoitteesta info(a)recser.fi.

Muuta huomioitavaa:

Täysien tynnyreiden nouto on 9 päivän kuluessa tilauksesta. Recser Oy:n paristotynnyrit saa luovuttaa ainoastaan kuljettajalle kuljetusasiakirjoja vastaan!

Lomakkeen tiedot tallennetaan keräyspisterekisteriin. Keräyspisterekisterissä olevia henkilötietoja käytetään vain Recser Oy:n lakisääteisen noutovelvoitteen täyttämisen kannalta välttämättömiin tarkoituksiin, kuten noutotehtävän suorittamiseen ja ohjeista tiedottamiseen. Recser Oy Keräilypisteet Tietosuojalauseke. Lisätietoja info(a)recser.fi