Paristokierrätys
YHTEYSTIEDOT
puhelin: +358 10 249 1717
faksi: +358 10 249 1719
sähköposti: info(a)recser.fi


POSTIOSOITE
Recser Oy
Teknobulevardi 3-5 G
01530 Vantaa

Katso kaikki yhteystiedot
  • sv
  • en

Keräyspisteille / Paristotynnyrikeräys / Paristotynnyrien käytön aloittaminen / Täysien paristotynnyrien noutotilaus / UKK

Tilaa nouto täysille paristotynnyreille

Voit tilata noudon täysille paristotynnyreille sähköisellä lomakkeella tai tekemällä puhelintilauksen DB Schenkerille.

Tilaa nouto sähköisellä lomakkeella yhteistyökumppaniltamme DB Schenkeriltä:

Huomioithan, että tyhjiä tynnyreitä ei toimiteta automaattisesti täysien noudon yhteydessä. Sivun alhaalta löytyy ohje tyhjien tynnyrien tilaamiseen.

Ohjeet noutotilauksen tekemiseen sähköisellä lomakkeella:

  1. Täytä lomakkeelle omat yhteystietosi, nouto-osoite ja keräyspaikkakohtainen ID-numero. (Mikäli keräyspaikkasi ID-numero ei ole tiedossa, ota yhteys: info(a)recser.fi tai 010 249 1704.)
  2. Valitse noutopäivä pudotusvalikosta.
  3. Täytä Tavararivi -otsikon alle pakkaustyyppi ja kappalemäärä. FIN-lavalle mahtuu 5 tynnyriä ja EUR-lavalle 4.  Jos käytössä on teholava, voi noudon tilata 2 tynnyrille.
  4. Hyväksy vielä palvelun käyttöehdot ja vahvista tilaus.
  5. Vahvistuksen jälkeen luo ja tulosta kuljetusasiakirjat.

Ohjeet puhelintilauksen tekemiseen:

Voit tilata paristotynnyreille noudon myös puhelimitse yhteistyökumppaniltamme DB Schenkeriltä arkisin klo 8–16 soittamalla numeroon 010 520 3455.

Huom! Asiakasnumero 60003279 sekä keräyspaikkakohtainen ID-numero on aina mainittava tilauksen yhteydessä. Mikäli keräyspaikkasi ID-numero ei ole tiedossa, ota yhteys: info(a)recser.fi tai 010 249 1704.

Tilauskeskus lähettää puhelintilauksissa kuljetusasiakirjat tilaajalle sähköpostitse tulostettaviksi. Mikäli sinulla ei ole tulostusmahdollisuutta, mainitse tästä tilauksen yhteydessä.

Lomakkeen tiedot tallennetaan keräyspisterekisteriin. Keräyspisterekisterissä olevia henkilötietoja käytetään vain Recser Oy:n lakisääteisen noutovelvoitteen täyttämisen kannalta välttämättömiin tarkoituksiin,kuten noutotehtävän suorittamiseen ja ohjeista tiedottamiseen. Recser Oy Keräilypisteet Tietosuojalauseke. Lisätietoja info(a)recser.fi

Tilaa tyhjiä tynnyreitä

Tilaa tyhjät tynnyrit (5 tai 10 kpl) DB Schenkeriltä numerosta 010 520 3455 tai sähköpostiosoitteesta cc.turku(a)dbschenker.com. Tilauksen tekemiseen tarvitset keräyspistekohtaisen ID-numeron.

Ohjeet paristojen ja akkujen pakkaamiseen kuljetusta varten:

DB Schenker ottaa kuljetettavaksi vain Recser Oy:n toimittamia kuljetusvälineitä tai muita UN-hyväksyttyjä kuljetusastioita. Huomioithan, että lähettäjä vastaa siitä, että kuljetettavaksi luovutetut käytetyt paristot ja akut on luokiteltu, pakattu, merkitty ja dokumentoitu lainsäädännön edellyttämällä tavalla.

Noutoa varten tulostettavat kuljetusasiakirjat koostuvat nelisivuisesta rahtikirjasta ja kollikohtaisista osoitelapuista. Tulostetuista ja allekirjoitetuista rahtikirjoista kolme annetaan mukaan kuljettajalle, yksi jää lähettäjälle. Lähettäjän tulee säilyttää rahtikirjaa jätelain siirtoasiakirjoja koskevien vaatimusten mukaan 3 vuotta.

Jokaiseen paristolavaan kiinnitetään yksi tulostettu osoitelappu. Noudettavat tynnyrit tulee sijoittaa noutovalmiina keräyspaikan tavanomaiselle rahdin lastausalueelle.

Lisätietoa paristojen ja akkujen pakkaamisesta löydät verkkokoulutussivustomme vastaanotto- ja pakkausohjeestamme. Verkkokoulutukseen kirjautuminen vaatii salasanan, jota voi tiedustella sähköpostitse osoitteesta info(a)recser.fi.

Muuta huomioitavaa:

Tulosta tästä noutotilausohje henkilökuntanne nähtäville.

Täysien tynnyreiden nouto on 7 päivän kuluessa tilauksesta. Recser Oy:n paristotynnyrit saa luovuttaa ainoastaan DB Schenkerin edustajalle!