Paristokierrätys
YHTEYSTIEDOT
puhelin: +358 10 249 1717
faksi: +358 10 249 1719
sähköposti: info(a)recser.fi


POSTIOSOITE
Recser Oy
Teknobulevardi 3-5 G
01530 Vantaa

Katso kaikki yhteystiedot
  • sv
  • en

Täydentäviä keräysvälineitä kumppaneiltamme

Teline kuljetuslaatikolle

Teline kuljetuslaatikolle

Eudeco Oy on suunnitellut paristolaatikolle telineen, joka helpottaa paristolaatikon turvallista sijoittamista keräyspisteessä. Teline on ruostumatonta terästä ja siinä on lukittavat pyörät. Telineessä on myös julistekehys, johon voi laittaa vastaanotto-ohjeen palauttajille.

Lisätiedot, hintatiedustelut ja tilaukset:

Eudeco Oy
Markku Ahti
puh: 0400 520 939
sähköposti: markku.ahti(a)eudeco.fi
Esite

Paloturvalaatikko paristolaatikolle

Knorring Oy Ab on suunnitellut ja kehittänyt kotimaisen turvalaatikon paristolaatikolle. Paristolaatikko on helppo vaihtaa sen sisään avattavan etuseinän ja pohjalla olevan liukutason ansiosta. Turvalaatikon päällä on suljettava pudotusaukko paristoille. Suurempien erien välivarastointiin Knorring Oy Ab:lla on tarjolla EN 14470-1 normitettuja paloturvakaappeja.

Lisätiedot, hintatiedustelut ja tilaukset:

Knorring Oy Ab, Vantaa
puh: 09 560 41
sähköposti: knorring(a)knorring.fi

Paloturvallinen keräyssäiliö

Ea-Technica Oy on kehittänyt tyylikkään keräyssäiliön parantamaan kiinteistöjen paloturvallisuutta paristojen ja litiumpienakkujen kierrättämisen osalta. Metallisäiliössä on palontukahdutus- ja rajausmekanismi sekä itsestään sulkeutuva syöttöluukku. Tyhjennys tapahtuu paikallaan paloturvalliseen suojapussiin (Safe Sack), Recserin paristolaatikkoon tai asiakkaan omaan keräysastiaan.

Lisätiedot, hintatiedustelut ja tilaukset:

Ea-Technica Oy
Jani Viljanen
puh: 044 324 9700
sähköposti: jani.viljanen(a)eatechnica.fi
www.eatechnica.fi
Esite

Turvallisempi akkuarki -hybridikoulutus

Ea-Techica Oy on suunnitellut paristojen ja akkujen keräyspisteille soveltuvan koulutuskokonaisuuden, jonka tarkoituksena on parantaa tietoisuutta paristo- ja litiumakkujätteen aiheuttamista turvallisuusriskeistä ja auttaa minimoimaan niitä. Koulutus toteutetaan kaksivaiheisella hybridimallilla, jossa on verkkoluento, asiakkaan luona tapahtuva auditointi sekä ohjaus.

Lisätiedot, hintatiedustelut ja tilaukset:

Ea-Technica Oy
Jani Viljanen
puh: 044 324 9700
sähköposti: jani.viljanen(a)eatechnica.fi
www.eatechnica.fi
Esite

Keräysseinä pientekniikalle

Tomran kotimaiset pien-SER-kierrätyspisteet mahdollistavat kuluttajalle helpon ja siistin tavan palauttaa kodin pientekniikka kierrätykseen. Kierrätyspisteissä sopivat käytettäviksi Paristokierrätyksen paristolaatikot tai -tynnyrit, ja niissä on huomioitu paloturvallisuus.

Lisätiedot, hintatiedustelut ja tilaukset:

Tomra Oy
puh: 09 825 482
www.tomra.fi

Paloturvakaappi paristotynnyreille

Litiumakkujen ja paristojen keräystynnyrit voidaan sijoittaa helposti siirrettäviin Tokset Litium Collector palosuojakaappeihin; mitoitettu Recserin paristotynnyreiden mukaan. Automaattisella alkusammuttimella varustettuna (Pat.Pend.) Tokset Litium Collector lisää turvallisuutta keräyspisteissä kauppaliikkeissä ja litiumakkujen välivarastoinnissa. Palotestattu (SPEK).

Lisätiedot, hintatiedustelut ja tilaukset:

Tokset Oy
puh: 010 4228 300
sähköposti: info(a)tokset.com
www.tokset.com
Esite