Paristokierrätys
YHTEYSTIEDOT
puhelin: +358 10 249 1717
faksi: +358 10 249 1719
sähköposti: info(a)recser.fi


POSTIOSOITE
Recser Oy
Teknobulevardi 3-5 G
01530 Vantaa

Katso kaikki yhteystiedot
  • sv
  • en

Paristotynnyri yli 700 kiloa vuodessa kerääville

Jos keräät paristoja ja akkuja toimipaikassasi yli 700 kiloa vuodessa, voit tilata meiltä laatikoiden sijaan vaarallisten aineiden kuljetukseen tarkoitettuja muovisia tynnyreitä.

Paristotynnyri

Viisi tynnyriä kerrallaan

UN-hyväksyttyjä ja VAK-lainsäädännön edellyttämät merkinnät sisältäviä 110 litran vetoisia tynnyreitä toimitetaan ja noudetaan aina yksi lavallinen kerrallaan eli viisi kappaletta. Poikkeuksena vahingoittuneita yli 500 gramman painoisia litiumakkuja noudetaan myös yhden tynnyrin erissä.

Kun aloitat keräyksen

Tynnyreiden käytöstä tehdään aina kirjallinen sopimus Paristokierrätystä hoitavan Recser Oy:n kanssa. Lisätietoja saat osoitteesta info(a)recser.fi tai puhelimitse 010 249 1704.

Tilaa tyhjiä tynnyreitä

Tilaa tyhjät tynnyrit (5 kpl) numerosta 010 520 3455 tai sähköpostiosoitteesta cc.turku(a)dbschenker.com. Huomioithan, että tyhjiä tynnyreitä ei toimiteta automaattisesti täysien noudon yhteydessä.

Tilaa nouto täysille tynnyreille

Voit tilata noudon helposti sähköisellä lomakkeella:

  1. Täytä lomakkeelle omat yhteystietosi, nouto-osoite ja keräyspaikkakohtainen ID-numero. (Mikäli keräyspaikkasi ID-numero ei ole tiedossa, ota yhteys: info(a)recser.fi tai 010 249 1704.)
  2. Valitse noutopäivä pudotusvalikosta.
  3. Täytä Tavararivi -otsikon alle pakkaustyyppi ja kappalemäärä. FIN-lavalle mahtuu 5 tynnyriä ja EUR-lavalle 4.  Vahingoittuneita yli 500 g:n painoisia akkuja voit lähettää puolilavalla 1 kappaleen. Jos käytössä on teholava, voi noudon tilata myös 2 tynnyrille.
  4. Hyväksy vielä palvelun käyttöehdot ja vahvista tilaus.
  5. Vahvistuksen jälkeen luo ja tulosta kuljetusasiakirjat.

Ohjeet puhelintilauksen tekemiseen:

Voit tilata paristotynnyreille noudon myös puhelimitse arkisin klo 8-16 soittamalla numeroon 010 520 3455.

Huom! Asiakasnumero 60003279 sekä keräyspaikkakohtainen ID-numero on aina mainittava tilauksen yhteydessä. Mikäli keräyspaikkasi ID-numero ei ole tiedossa, ota yhteys: info(a)recser.fi tai 010 249 1704.

Tilauskeskus lähettää puhelintilauksissa kuljetusasiakirjat tilaajalle sähköpostitse tulostettaviksi. Mikäli sinulla ei ole tulostusmahdollisuutta, mainitse tästä tilauksen yhteydessä.
Lomakkeen tiedot tallennetaan keräyspisterekisteriin. Keräyspisterekisterissä olevia henkilötietoja käytetään vain Recser Oy:n lakisääteisen noutovelvoitteen täyttämisen kannalta välttämättömiin tarkoituksiin, kuten noutotehtävän suorittamiseen ja ohjeista tiedottamiseen. Recser Oy Keräilypisteet Tietosuojaseloste. Lisätietoja info(at)recser.fi

Ohjeet paristojen pakkaamiseen kuljetusta varten:

DB Schenker ottaa kuljetettavaksi vain Recser Oy:n toimittamia kuljetusvälineitä tai muita UN-hyväksyttyjä kuljetusastioita.

Noutoa varten tulostettavat kuljetusasiakirjat koostuvat kolmena sivuna tulostuvasta rahtikirjasta ja kollikohtaisista osoitelapuista. Tulostetuista ja allekirjoitetuista rahtikirjoista kaksi annetaan mukaan kuljettajalle, yksi jää noutopaikalle. Noutopaikan tulee säilyttää rahtikirjaa jätelain siirtoasiakirjoja koskevien vaatimusten mukaan 3 vuotta.

Jokaiseen paristolavaan kiinnitetään yksi tulostettu osoitelappu. Noudettavat tynnyrit tulee sijoittaa noutovalmiina keräyspaikan tavanomaiselle rahdin lastausalueelle.

Muuta huomioitavaa:

Tulosta tästä noutotilausohje henkilökuntanne nähtäville.

Täysien tynnyreiden nouto 7 päivän kuluessa tilauksesta. Recser Oy:n paristotynnyrit saa luovuttaa ainoastaan DB Schenkerin edustajalle!