Paristokierrätys
YHTEYSTIEDOT
puhelin: +358 10 249 1717
faksi: +358 10 249 1719
sähköposti: info(a)recser.fi


POSTIOSOITE
Recser Oy
Teknobulevardi 3-5 G
01530 Vantaa

Katso kaikki yhteystiedot
  • sv
  • en

Muut keräyspisteet

Muut keräyspisteet voivat tilata Recser Oy:ltä kuljetusvälineitä ja noudon tarkoituksenmukaisille noutoerille maksutta samoin ehdoin kuin kaupat.

Paristoja ja akkuja myyvien kauppojen lisäksi Recser Oy noutaa käytöstä poistettuja kannettavia paristoja ja akkuja sadoista loppukäyttäjiä palvelevista täydentävistä keräyspisteistä, kuten useiden kuntien jäteasemilta ja yksityisiltä jätehuollon palveluntarjoajilta. Recser Oy noutaa myös suoraan käytettyjä paristoja ja akkuja monista yksityisen tai julkisen sektorin toimipaikoista, kuten toimistoista, virastoista, oppilaitoksista, terveydenhuollon toimipaikoista ja teollisuuden tuotanto- tai varastotiloista.

Paristokierrätyksen keräysjärjestelmään kuuluvat kaikki kooltaan käsin kannettavissa olevat paristot ja akut. Pienille määrille ja pienille akuille (akun paino alle 0,5 kg) sopivat paristolaatikot ja suurille määrille tai suurille akuille (akun paino yli 0,5 kg) paristotynnyrit. Nyrkkisääntönä tynnyriin saa pakata kaikki paristot ja akut, jotka sinne kokonaisina mahtuvat.

Paristolaatikko


Paristotynnyri

Mikäli Paristokierrätyksen tarjoamat kuljetusastiavaihtoehdot ovat liian suuria tai muuten soveltumattomia keräyspisteen käyttöön, voi keräyspiste tilata räätälöidyn noudon Recser Oy:n kanssa yhteistyössä toimivalta jätehuollon palveluntarjoajalta omalla kustannuksellaan.