Paristokierrätys
YHTEYSTIEDOT
puhelin: +358 10 249 1717
faksi: +358 10 249 1719
sähköposti: info(a)recser.fi


POSTIOSOITE
Recser Oy
Teknobulevardi 3-5 G
01530 Vantaa

Katso kaikki yhteystiedot
 • sv
 • en

Tilaa nouto täydelle kuljetuslaatikolle

Voit tilata maksuttoman noudon täydelle kuljetuslaatikolle noutotilausjärjestelmän kautta.

Tilaa nouto tilausjärjestelmän kautta:

Palvelun käyttöä varten tarvitset keräyspisteen ID-numeron. Jos keräyspisteelläsi ei ole ID-numeroa, tilaa ID numero täältä. Unohtunutta ID-numeroa voit tiedustella sivun alareunasta löytyvästä chatistä pyytämällä Allilta unohtunutta ID numeroa ja antamalla toimipisteen nimen ja osoitteen. Ongelmatilanteissa ole yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen kuljetukset(a)recser.fi.

Huomioithan, että sähkö- ja elektroniikkalaiteromun (SER) ja paristojen ja akkujen yhteisnoutoja ei toteuteta.

Ohjeet noutotilauksen tekemiseen tilausjärjestelmän kautta:

 1. Syötä keräyspisteesi ID-numero kohtaan ”Anna keräyspistenumerosi” ja paina ”Jatka” -painiketta.
 2. Tekstin ”Nouto: täysi paristolaatikko” alla olevaa pluspainiketta painamalla saat lisättyä noudettavien laatikoiden määrän. Tyhjiä laatikoita tulee tilaukselle automaattisesti yhtä paljon, kun täysiä laatikoita noudetaan ja näet niiden määrän noudettavien laatikoiden tuotepainikkeen oikealla puolella.  Voit halutessasi muuttaa tyhjien ja täysien laatikoiden määriä plus- ja miinuspainikkeista.
 3. Syötä tilaajan tiedot. Tekstikentät löytyvät tuotteiden alapuolelta. Käytä sähköpostiosoitteena mahdollisuuksien mukaan toimipaikan yleistä osoitetta (esim. info@kauppa.fi) tiedotteiden vastaanottamista varten.
 4. Ilmoita tarvittaessa tarkemmat nouto-ohjeet (noudettavien laatikoiden/tynnyreiden sijainti, aukioloaika, ovikoodi) kuljettajalle ”Anna lisätietoja kuljettajalle”-avoimeen kenttään.
 5. Järjestelmä pyytää seuraavaksi rastittamaan kohdat:
  ”Tilaamalla noudon vakuutan, että noudettava erä on pakattu oikein ja sisältää vain sinne kuuluvaa tavaraa.” Tämä tarkoittaa, että laatikossa ei saa olla sinne kuulumatonta tavaraa tai jätettä (hehkulamppuja, mustekasetteja, roskia yms.).
  ”Valtuutan kuljetusliikkeen allekirjoittamaan siirtoasiakirjan lähettäjän puolesta.” Rastittamalla tämän kuljettaja voi noutaa ja toimittaa laatikot odottamatta keräyspisteen allekirjoitusta.
 6. Lähetä tilaus painamalla ”Lähetä tilaus” -painiketta.
 7. Tilausvahvistus, siirtoasiakirjat ja kollilaput saapuvat sähköpostitse. Keräyspisteen ei tarvitse tulostaa siirtoasiakirjaa tai kollilappuja, vaan kuljettajalla on ne mukanaan noudettaessa tilausta. Nouto tapahtuu 9 vuorokauden kuluessa. Pakkaa noudettava laatikko valmiiksi noutotapahtumaa varten.

Ohjeet puhelintilauksen tekemiseen:

Mikäli teillä ei ole mahdollisuutta tehdä tilausta verkossa, voit tehdä tilauksen puhelimitse arkisin klo 8-16 numerosta 030 6363 733.

Soittamisen hinta on matkapuhelimella soitettaessa matkapuhelumaksu (mpm) ja lankapuhelimella soitettaessa paikallisverkkomaksu (pvm). Puheluhinta määräytyy soittajan puhelinliittymän liittymäsopimuksen perusteella.

Ohjeet paristojen pakkaamiseen kuljetusta varten:

Kuljetusyhteistyökumppanimme ottavat kuljetettavaksi vain Recser Oy:n toimittamia kuljetusvälineitä tai muita UN-hyväksyttyjä kuljetusastioita. Huomioithan, että lähettäjä vastaa siitä, että kuljetettavaksi luovutetut käytetyt paristot ja akut on luokiteltu, pakattu, merkitty ja dokumentoitu lainsäädännön edellyttämällä tavalla.

Kuljettaja tuo mukanaan kuljetusasiakirjat. Kuljetusasiakirjat koostuvat rahtikirjasta sekä kollikohtaisista osoitelapuista. Lähettäjän tulee säilyttää rahtikirjaa jätelain siirtoasiakirjoja koskevien vaatimusten mukaan 3 vuotta.

Pakkaa noudettava laatikko valmiiksi noutotapahtumaa varten.

Muuta huomioitavaa:

Täysi laatikko noudetaan 9 vuorokauden kuluessa tilauksesta. Kuljetuslaatikot saa luovuttaa ainoastaan kuljettajalle kuljetusasiakirjoja vastaan!

Ohjeet Ahvenanmaalla sijaitseville kaupoille täältä.

Lomakkeen tiedot tallennetaan keräyspisterekisteriin. Keräyspisterekisterissä olevia henkilötietoja käytetään vain Recser Oy:n lakisääteisen noutovelvoitteen täyttämisen kannalta välttämättömiin tarkoituksiin, kuten noutotehtävän suorittamiseen ja ohjeista tiedottamiseen. Recser Oy Keräilypisteet Tietosuojalauseke. Lisätietoja info(a)recser.fi.

Näin taittelet laatikon: