Paristokierrätys
YHTEYSTIEDOT
puhelin: +358 10 249 1717
faksi: +358 10 249 1719
sähköposti: info(a)recser.fi


POSTIOSOITE
Recser Oy
Teknobulevardi 3-5 G
01530 Vantaa

Katso kaikki yhteystiedot
  • sv
  • en

Tilaa nouto täydelle kuljetuslaatikolle

Täydelle kuljetuslaatikolle voi tilata maksuttoman noudon noutotilausjärjestelmän kautta tai puhelimitse. Tarkemmat tilausohjeet molempiin noutotilaustapoihin löytyvät tältä sivulta.

Tilaa nouto tilausjärjestelmän kautta:

Palvelun käyttöä varten tarvitset keräyspisteen ID-numeron. Mikäli et tiedä tai muista keräyspisteesi ID-numeroa, ole yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen kuljetukset(a)recser.fi tai puhelimitse numeroon 030 6363 733 (avoinna arkisin klo 8-16).

Huomioithan, että sähkö- ja elektroniikkalaiteromun (SER) ja paristojen ja akkujen yhteisnoutoja ei toteuteta.

Ongelmatilanteessa ota yhteys kuljetukset(a)recser.fi.

Ohjeet noutotilauksen tekemiseen tilausjärjestelmän kautta:

  1. Syötä keräyspisteesi ID-numero kohtaan ”Anna keräyspistenumerosi” ja paina ”Jatka” -painiketta.
  2. Tekstin ”Nouto täydelle paristolaatikolle” vieressä olevaa pluspainiketta painamalla saat lisättyä noudettavien laatikoiden määrän. Tyhjiä laatikoita tulee automaattisesti yhtä paljon, kun täysiä laatikoita noudetaan. Painamalla alhaalla olevaa ostoskori -painiketta voit tarkistaa noudettavien sekä tyhjien laatikoiden määrän. Voit halutessasi muuttaa tyhjien ja täysien laatikoiden määriä plus- ja miinuspainikkeista.
  3. Kun olet tarkistanut tiedot, valitse ”Seuraava” -painike.
  4. Syötä tilaajan tiedot. Käytä sähköpostiosoitteena mahdollisuuksien mukaan toimipaikan yleistä osoitetta (esim. info@kauppa.fi) tiedotteiden vastaanottamista varten.
  5. Ilmoita tarvittaessa tarkemmat nouto-ohjeet (esim. aukioloaika, ovikoodi) kuljettajalle ”Anna lisätietoja kuljettajalle”-avoimeen kenttään.
  6. Lähetä tilaus painamalla ”Lähetä tilaus” -painiketta.
  7. Tilausvahvistus, siirtoasiakirjat ja kollilaput saapuvat sähköpostitse. Keräyspisteen ei tarvitse tulostaa siirtoasiakirjaa tai kollilappuja, vaan kuljettajalla on ne mukanaan noudettaessa tilausta. Nouto tapahtuu 7 arkipäivän kuluessa. Pakkaa noudettava laatikko valmiiksi noutotapahtumaa varten.

Ohjeet puhelintilauksen tekemiseen:

Tilauksen voi tehdä myös puhelimitse arkisin klo 8-16 numerosta 030 6363 733.

Recser Oy:n 010-alkuisiin numeroihin soittaminen maksaa kaikista Suomen lanka- ja matkapuhelinliittymistä 0,0821 €/puhelu + 0,119 €/minuutti, 030-alkuisiin numeroihin 0,0835 €/puhelu + 0,2232 €/minuutti.

Soittamisen hinta on 28.12.2023 alkaen matkapuhelimella soitettaessa matkapuhelumaksu (mpm) ja lankapuhelimella soitettaessa paikallisverkkomaksu (pvm). Puheluhinta määräytyy soittajan puhelinliittymän liittymäsopimuksen perusteella.

Ohjeet paristojen pakkaamiseen kuljetusta varten:

Kuljetusyhteistyökumppanimme ottavat kuljetettavaksi vain Recser Oy:n toimittamia kuljetusvälineitä tai muita UN-hyväksyttyjä kuljetusastioita. Huomioithan, että lähettäjä vastaa siitä, että kuljetettavaksi luovutetut käytetyt paristot ja akut on luokiteltu, pakattu, merkitty ja dokumentoitu lainsäädännön edellyttämällä tavalla.

Kuljettaja tuo mukanaan kuljetusasiakirjat. Kuljetusasiakirjat koostuvat rahtikirjasta sekä kollikohtaisista osoitelapuista. Lähettäjän tulee säilyttää rahtikirjaa jätelain siirtoasiakirjoja koskevien vaatimusten mukaan 3 vuotta.

Pakkaa noudettava laatikko valmiiksi noutotapahtumaa varten.

Muuta huomioitavaa:

Täysi laatikko noudetaan 7 arkipäivän kuluessa tilauksesta ja noudon yhteydessä toimitetaan automaattisesti tyhjät laatikot. Kuljetuslaatikot saa luovuttaa ainoastaan kuljettajalle kuljetusasiakirjoja vastaan!

Ohjeet Ahvenanmaalla sijaitseville kaupoille täältä.

Lomakkeen tiedot tallennetaan keräyspisterekisteriin. Keräyspisterekisterissä olevia henkilötietoja käytetään vain Recser Oy:n lakisääteisen noutovelvoitteen täyttämisen kannalta välttämättömiin tarkoituksiin, kuten noutotehtävän suorittamiseen ja ohjeista tiedottamiseen. Recser Oy Keräilypisteet Tietosuojalauseke. Lisätietoja info(a)recser.fi.

Näin taittelet laatikon: