Paristokierrätys
YHTEYSTIEDOT
puhelin: +358 10 249 1717
faksi: +358 10 249 1719
sähköposti: info(a)recser.fi


POSTIOSOITE
Recser Oy
Teknobulevardi 3-5 G
01530 Vantaa

Katso kaikki yhteystiedot
  • sv
  • en

Noudon yhteydessä täyden laatikon tilalle toimitetaan tyhjä laatikko

Maksuttoman noudon täydelle kuljetuslaatikolle voi tilata helposti alla olevasta linkistä avautuvalla sähköisellä lomakkeella.

Huom! Täyden laatikon noudon yhteydessä toimitetaan tyhjä laatikko automaattisesti. Erillistä tyhjän laatikon tilausta ei siis tarvitse tehdä. Laatikon noutotilaus välittyy suoraan kuljetukset hoitavalle DB Schenkerille.

Ohjeet noutotilauksen tekemiseen sähköisellä lomakkeella:

  1. Täytä lomakkeelle omat yhteystietosi ja nouto-osoite.
  2. Valitse noutopäivä pudotusvalikosta. Huomioi, että nouto toteutuu yleensä aikaisintaan tilausta seuraavana päivänä, sillä kuljettajan on noudettava tyhjät laatikot mukaan terminaalista.
  3. Täytä ”Tavararivi”-otsikon alle noudettavien laatikoiden määrä.
  4. Tilauslomakkeen ”Muut tiedot” kohdassa on laatikko, jossa lukee ”Tyhjiä laatikoita mukaan tilauksen kollimäärän verran.” Voit muokata tätä tekstiä, jos tarvitset enemmän tai vähemmän laatikoita.
  5. Hyväksy vielä palvelun käyttöehdot ja vahvista tilaus.
  6. Vahvistuksen jälkeen luo ja tulosta kuljetusasiakirjat.

Ohjeet puhelintilauksen tekemiseen:

Tilauksen voi tehdä myös puhelimitse DB Schenkerille
arkisin klo 8-16 numerosta 010 520 3455.

Tilauskeskus lähettää puhelintilauksissa kuljetusasiakirjat tilaajalle sähköpostitse tulostettaviksi. Mikäli keräyspaikalla ei ole tulostusmahdollisuutta, on tästä mainittava tilauksen yhteydessä!

Huom! Asiakasnumero 50016759 on aina mainittava tilauksen yhteydessä.

Ongelmatilanteessa ota yhteys Recseriin, info(a)recser.fi tai 010 249 1717

Ohjeet paristojen pakkaamiseen kuljetusta varten:

DB Schenker ottaa kuljetettavaksi vain Recser Oy:n toimittamia kuljetusvälineitä tai muita UN-hyväksyttyjä kuljetusastioita. Huomioithan, että lähettäjä vastaa siitä, että kuljetettavaksi luovutetut käytetyt paristot ja akut on luokiteltu, pakattu, merkitty ja dokumentoitu lainsäädännön edellyttämällä tavalla.

Noutoa varten tulostettavat kuljetusasiakirjat koostuvat kaksisivuisesta rahtikirjasta ja kollikohtaisista osoitelapuista. Tulostetuista ja allekirjoitetuista rahtikirjoista yksi annetaan mukaan kuljettajalle, yksi jää lähettäjälle. Lähettäjän tulee säilyttää rahtikirjaa jätelain siirtoasiakirjoja koskevien vaatimusten mukaan 3 vuotta.

Jokaiseen täyteen kuljetuslaatikkoon kiinnitetään kaksi tulostettua osoitelappua. Kiinnitä osoitelaput kuljetuslaatikon molempiin lyhyihin sivuihin. Kuljetuslaatikot tulee sijoittaa noutovalmiina keräyspaikan tavanomaiselle rahdin lastausalueelle, ilmoita tarkemmat nouto-ohjeet noutotilauksen yhteydessä.

Muuta huomioitavaa:

Täysi laatikko noudetaan 7 päivän kuluessa tilauksesta ja noudon yhteydessä toimitetaan automaattisesti tyhjät laatikot. Kuljetuslaatikot saa luovuttaa ainoastaan DB Schenkerin edustajalle!

Tulosta tästä noutotilausohje ja laita se henkilökunnan nähtäville: Noutotilausohje

Ohjeet Ahvenanmaalla sijaitseville kaupoille täältä.

Näin taittelet laatikon: