Paristokierrätys
YHTEYSTIEDOT
puhelin: +358 10 249 1717
faksi: +358 10 249 1719
sähköposti: info(a)recser.fi


POSTIOSOITE
Recser Oy
Teknobulevardi 3-5 G
01530 Vantaa

Katso kaikki yhteystiedot
  • sv
  • en

Tilaa nouto täydelle kuljetuslaatikolle

Täydelle kuljetuslaatikolle voi tilata maksuttoman noudon noutotilausjärjestelmän kautta tai puhelimitse. Tarkemmat tilausohjeet molempiin noutotilaustapoihin löytyvät tältä sivulta.

Tilaa nouto tilausjärjestelmän kautta:

Palvelua käytettäessä ensimmäisen kerran, tulee keräyspisteen syöttää järjestelmään asiakasprofiilin luomiseen tarvittavat tiedot, kuten osoitetiedot sekä yhteyshenkilö. Ensimmäisen noutotilauksen jälkeen keräyspiste saa yksilöidyn keräyspistenumeron, joka toimitetaan tilaajalle sähköpostilla seuraavissa noutotilauksissa käytettäväksi. Kuljettajalla on mukanaan tarvittavat kuljetusasiakirjat ja kollilaput. Huomioithan, että sähkö- ja elektroniikkalaiteromun (SER) ja paristojen ja akkujen yhteisnoutoja ei toteuteta.

Ongelmatilanteessa ota yhteys kuljetukset(a)recser.fi.

Ohjeet noutotilauksen tekemiseen tilausjärjestelmän kautta:

  1. Mikäli olet tehnyt tilauksen aiemmin tilausjärjestelmän kautta: Syötä keräyspistenumerosi kohtaan ”Anna keräyspistenumerosi” ja valitse ”Jatka” -painike. Lisää noudettavien keräysvälineiden määrät sekä tyhjät keräysvälineet tilalle, täytä tarvittavat yhteystiedot ja lähetä tilaus. Mikäli teet noutotilausta ensimmäistä kertaa kautta: Valitse, että jatkat rekisteröitymättömänä keräyspisteenä painikkeesta ”Jatka”, joka löytyy tekstin ”Tai jatka rekisteröimättömänä keräyspisteenä” alta.
  2. Tekstin ”Nouto täydelle paristolaatikolle” vieressä olevaa pluspainiketta painamalla saat lisättyä noudettavien laatikoiden määrän. Tyhjiä laatikoita tulee automaattisesti yhtä paljon, kun täysiä laatikoita noudetaan. Painamalla alhaalla olevaa ostoskori -painiketta voit tarkistaa noudettavien sekä tyhjien laatikoiden määrän. Voit halutessasi muuttaa tyhjien ja täysien laatikoiden määriä plus- ja miinuspainikkeista.
  3. Kun olet tarkistanut tiedot, valitse ”Seuraava” -painike.
  4. Syötä tilaajan tiedot. Käytä sähköpostiosoitteena mahdollisuuksien mukaan toimipaikan yleistä osoitetta (esim. info@kauppa.fi) tiedotteiden vastaanottamista varten.
  5. Ilmoita tarvittaessa tarkemmat nouto-ohjeet kuljettajalle ”Anna lisätietoja kuljettajalle”-avoimeen kenttään.
  6. Lähetä tilaus painamalla ”Lähetä tilaus” -painiketta.
  7. Toimitamme pian sähköpostitse toimipistekohtaisen keräyspistenumeron seuraavia tilauskertoja varten.
  8. Tilausvahvistus, siirtoasiakirjat ja kollilaput saapuvat sähköpostitse. Keräyspisteen ei tarvitse tulostaa siirtoasiakirjaa tai kollilappuja, vaan kuljettajalla on ne mukanaan noudettaessa tilausta. Nouto tapahtuu 7 arkipäivän kuluessa. Pakkaa noudettava laatikko valmiiksi noutotapahtumaa varten.

Ohjeet puhelintilauksen tekemiseen:

Tilauksen voi tehdä myös puhelimitse arkisin klo 8-16 numerosta 030 6363 733. Tilauksen jälkeen toimitamme teille keräyspistekohtaisen ID-numeron.

Ongelmatilanteessa ota yhteys kuljetukset(a)recser.fi.

Ohjeet paristojen pakkaamiseen kuljetusta varten:

Kuljetusyhteistyökumppanimme ottavat kuljetettavaksi vain Recser Oy:n toimittamia kuljetusvälineitä tai muita UN-hyväksyttyjä kuljetusastioita. Huomioithan, että lähettäjä vastaa siitä, että kuljetettavaksi luovutetut käytetyt paristot ja akut on luokiteltu, pakattu, merkitty ja dokumentoitu lainsäädännön edellyttämällä tavalla.

Kuljettaja tuo mukanaan kuljetusasiakirjat. Kuljetusasiakirjat koostuvat rahtikirjasta sekä kollikohtaisista osoitelapuista. Lähettäjän tulee säilyttää rahtikirjaa jätelain siirtoasiakirjoja koskevien vaatimusten mukaan 3 vuotta.

Pakkaa noudettava laatikko valmiiksi noutotapahtumaa varten.

Muuta huomioitavaa:

Täysi laatikko noudetaan 7 arkipäivän kuluessa tilauksesta ja noudon yhteydessä toimitetaan automaattisesti tyhjät laatikot. Kuljetuslaatikot saa luovuttaa ainoastaan kuljettajalle kuljetusasiakirjoja vastaan!

Ohjeet Ahvenanmaalla sijaitseville kaupoille täältä.

Lomakkeen tiedot tallennetaan keräyspisterekisteriin. Keräyspisterekisterissä olevia henkilötietoja käytetään vain Recser Oy:n lakisääteisen noutovelvoitteen täyttämisen kannalta välttämättömiin tarkoituksiin, kuten noutotehtävän suorittamiseen ja ohjeista tiedottamiseen. Recser Oy Keräilypisteet Tietosuojalauseke. Lisätietoja info(a)recser.fi.

Näin taittelet laatikon: