Paristokierrätys
YHTEYSTIEDOT
puhelin: +358 10 249 1717
faksi: +358 10 249 1719
sähköposti: info(a)recser.fi


POSTIOSOITE
Recser Oy
Teknobulevardi 3-5 G
01530 Vantaa

Katso kaikki yhteystiedot
  • sv
  • en

Kun aloitat keräyksen, tilaa kuljetuslaatikko keräämillesi paristoille ja akuille

Paristot ja akut kuuluvat vaarallisten aineiden kuljetuksesta annetun lainsäädännön piiriin ja siksi ne tulee aina olla pakattu kuljetusta varten tarvittavat merkinnät sisältäviin ja muut vaatimukset täyttäviin kuljetuspakkauksiin. Recser Oy toimittaa kuljetukseen soveltuvia pakkauksia veloituksetta jakelijoille ja muille sellaisille toimipaikoille, joiden omassa toiminnassa syntyy yli 30 kiloa käytettyjä paristoja ja akkuja vuodessa.

Tulosta vastaanotto- ja noutotilausohjeet sekä ohjeet palauttajille osiosta Ohjemateriaalit.

Tarvitset ID numeron. Kun aloitat keräyksen, tilaa keräyspisteellesi ID numero alla olevalla lomakkeella. Saat toimipistekohtaisen ID numeron sähköpostitse. ID numeron aktivoituminen vie muutaman päivän. Saadulla ID numerolla voit tilata keräämillesi paristoille ja akuille kuljetuslaatikon ja jatkossa myös täyden laatikon noudon. Voit käyttää laatikkoa myös keräyksessä.

Jos käytössäsi on jo laatikoita, saat uudet tyhjät laatikot täysien noudon yhteydessä. Jos et ole saanut tyhjiä laatikoita täysien noudon yhteydessä, voit ottaa yhteyttä osoitteeseen kuljetukset(a)recser.fi. Mainitse viestissä reklamaation aihe, toimipisteen ID numero, tilausnumero ja toimipisteen yhteystiedot.

Kuljetuslaatikon mitat:

Koottu: 380x240x240 mm
Paino täytenä: n. 30 kg

Ohjeet kuljetuslaatikon tilaamiselle:

Täytä ja lähetä alla oleva lomake keräyspistekohtaisen ID-numeron saamiseksi. ID-numero lähetetään muutaman viikon kuluttua sähköpostitse, jonka jälkeen voit tilata tyhjiä laatikoita tilausjärjestelmästä.

Tilaa ID-numero:

    (mielellään yleinen sähköpostiosoite esim. muotoa: info@kauppa.fi tiedotteiden lähetystä varten)

    Lomakkeen tiedot tallennetaan keräyspisterekisteriin. Keräyspisterekisterissä olevia henkilötietoja käytetään vain Recser Oy:n lakisääteisen noutovelvoitteen täyttämisen kannalta välttämättömiin tarkoituksiin, kuten noutotehtävän suorittamiseen ja ohjeista tiedottamiseen. Recser Oy Keräyspisteet Tietosuojalauseke. Lisätietoja: info(a)recser.fi

    Näin taittelet laatikon: