Paristokierrätys
YHTEYSTIEDOT
puhelin: +358 10 249 1717
faksi: +358 10 249 1719
sähköposti: info(a)recser.fi


POSTIOSOITE
Recser Oy
Teknobulevardi 3-5 G
01530 Vantaa

Katso kaikki yhteystiedot
  • sv
  • en

Kun aloitat keräyksen, tilaa tästä kuljetuslaatikko keräämillesi paristoille ja akuille

Paristot ja akut kuuluvat vaarallisten aineiden kuljetuksesta annetun lainsäädännön piiriin ja siksi ne tulee aina olla pakattu kuljetusta varten tarvittavat merkinnät sisältäviin ja muut vaatimukset täyttäviin kuljetuspakkauksiin. Recser Oy toimittaa kuljetukseen soveltuvia pakkauksia veloituksetta jakelijoille ja muille sellaisille toimipaikoille, joiden omassa toiminnassa syntyy yli 30 kiloa käytettyjä paristoja ja akkuja vuodessa.

Tulosta vastaanotto- ja noutotilausohjeet sekä ohjeet palauttajille osiosta Ohjemateriaalit.

Kun aloitat keräyksen, tilaa keräämillesi paristoille ja akuille kuljetuslaatikko alla olevalla lomakkeella. Voit käyttää laatikkoa myös keräyksessä.

Jos käytössäsi on jo laatikoita, saat uudet tyhjät laatikot täysien noudon yhteydessä. Jos laatikot ovat kuitenkin päässeet loppumaan, mainitsethan asiasta lisätiedot -kentässä. Tilauslomake on tarkoitettu ensisijaisesti uusille keräyspisteille.

Kuljetuslaatikon mitat:

Koottu: 380x240x240 mm
Paino täytenä: n. 30 kg

Näin taittelet laatikon:

Tilaa kuljetuslaatikoita tästä:

    (mielellään yleinen sähköpostiosoite esim. muotoa: info@kauppa.fi tiedotteiden lähetystä varten)

    Kyllä, hyväksyn tilausehdot *

    Lomakkeen tiedot tallennetaan keräyspisterekisteriin. Keräyspisterekisterissä olevia henkilötietoja käytetään vain Recser Oy:n lakisääteisen noutovelvoitteen täyttämisen kannalta välttämättömiin tarkoituksiin, kuten noutotehtävän suorittamiseen ja ohjeista tiedottamiseen. Recser Oy Keräyspisteet Tietosuojalauseke. Lisätietoja: info (a) recser.fi