Paristokierrätys
YHTEYSTIEDOT
puhelin: +358 10 249 1717
faksi: +358 10 249 1719
sähköposti: info(a)recser.fi


POSTIOSOITE
Recser Oy
Teknobulevardi 3-5 G
01530 Vantaa

Katso kaikki yhteystiedot
  • sv
  • en

Kun aloitat keräyksen, tilaa tästä kuljetuslaatikko keräämillesi paristoille ja akuille

Paristot ja akut kuuluvat vaarallisten aineiden kuljetuksesta annetun lainsäädännön piiriin ja siksi ne tulee aina olla pakattu kuljetusta varten tarvittavat merkinnät sisältäviin ja muut vaatimukset täyttäviin kuljetuspakkauksiin. Recser Oy toimittaa kuljetukseen soveltuvia pakkauksia veloituksetta jakelijoille ja muille sellaisille toimipaikoille, joiden omassa toiminnassa syntyy yli 30 kiloa käytettyjä paristoja ja akkuja vuodessa.

Tulosta vastaanotto- ja noutotilausohjeet sekä ohjeet palauttajille osiosta Ohjemateriaalit.

Kun aloitat keräyksen, tilaa keräämillesi paristoille ja akuille kuljetuslaatikko alla olevalla lomakkeella. Voit käyttää laatikkoa myös keräyksessä.

Jos käytössäsi on jo laatikoita, saat uudet tyhjät laatikot täysien noudon yhteydessä. Jos laatikot ovat kuitenkin päässeet loppumaan tai et ole saanut tyhjiä laatikoita täysien noudon yhteydessä, laita viestiä osoitteeseen kuljetukset(a)recser.fi.

Kuljetuslaatikon mitat:

Koottu: 380x240x240 mm
Paino täytenä: n. 30 kg

Tilaa kuljetuslaatikoita:

Ohje tilauksen tekemiselle:

  1. Siirry tilausjärjestelmään ja valitse ”Tai jatkaa rekisteröimättömänä keräyspisteenä” -tekstin alla olevaa ”Jatka” -painiketta.
  2. Siirry sivua alaspäin. ”Tyhjä paristolaatikko” tekstin vieressä olevaa pluspainiketta painamalla saat lisättyä tilattavien tyhjien laatikoiden määrän.
  3. Painamalla alhaalla olevaa ostoskori -painiketta voit tarkistaa tilauksella olevien tyhjien laatikoiden määrän.
  4. Tarkista tiedot ja valitse ”Seuraava” -painike.
  5. Syötä järjestelmän pyytämät tiedot. Käytä sähköpostiosoitteena mahdollisuuksien mukaan toimipaikan yleistä osoitetta (esim. info@kauppa.fi) tiedotteiden vastaanottamista varten. Ilmoita tarvittaessa tarkemmat kuljetusohjeet kuljettajalle ”Anna lisätietoja kuljettajalle”-avoimeen kenttään.
  6. Tarkista tiedot ja lähetä tilaus.

Näin taittelet laatikon: