Paristokierrätys
YHTEYSTIEDOT
puhelin: +358 10 249 1717
faksi: +358 10 249 1719
sähköposti: info(a)recser.fi


POSTIOSOITE
Recser Oy
Teknobulevardi 3-5 G
01530 Vantaa

Katso kaikki yhteystiedot
  • sv
  • en

Recser Oy tietosuoja

Recser Oy tuottajarekisteri

Recser Oy:n kautta paristojen ja akkujen tuottajavastuuta Suomessa hoitavat Tuottajat.

Recser Oy huolehtii hyväksyttynä kannettavien paristojen ja akkujen tuottajayhteisönä sen kanssa sopimuksen tehneiden tuottajien puolesta direktiivin 2006/66/EY nojalla annetun Suomen lainsäädännön mukaisten velvoitteiden täyttämisestä. Jokainen tuottaja rekisteröidään lainsäädännön edellyttämällä tavalla.

Rekisterissä olevia tietoja käytetään vain tuottajavastuuvelvoitteiden kohdentamisen ja viranomaisvalvonnan toteuttamisen kannalta välttämättömällä tavalla.

Recser Oy keräyspisterekisteri

Rekisterissä on Recser Oy:n kuljetuspalvelua käyttävät paristojen ja akkujen keräyspisteiden yhteystiedot.

Recser Oy huolehtii hyväksyttynä kannettavien paristojen ja akkujen tuottajayhteisönä sen kanssa sopimuksen tehneiden tuottajien puolesta direktiivin 2006/66/EY nojalla annetun Suomen lainsäädännön mukaisten velvoitteiden täyttämisestä.  Recser Oy on lain keräysvelvoitteiden täyttämiseksi organisoinut valtakunnallisen kannettavien paristojen ja akkujen keräysjärjestelmän. Valtakunnallinen keräysjärjestelmä tarkoittaa noutoa kaikista paristoja ja akkuja myyvistä kaupan toimipaikoista ja muista keräyspisteistä Suomessa, ja toimittamista kierrätykseen.

Recser Oy palvelee keräyspisteitä järjestämällä noudon tarkoituksenmukaisiksi eriksi kootuille paristoille ja akuille.

Keräyspisterekisterissä olevia henkilötietoja käytetään vain Recser Oy:n lakisääteisen noutovelvoitteen täyttämisen kannalta välttämättömiin tarkoituksiin, kuten noutotehtävän suorittamiseen ja ohjeista tiedottamiseen.

Tietosuojaselosteet

Evästeiden käyttö sivustolla