Paristokierrätys
YHTEYSTIEDOT
puhelin: +358 10 249 1717
faksi: +358 10 249 1719
sähköposti: info(a)recser.fi


POSTIOSOITE
Recser Oy
Teknobulevardi 3-5 G
01530 Vantaa

Katso kaikki yhteystiedot
  • sv
  • en

Verkkokoulutus

Verkkokoulutus on tarkoitettu kannettavia paristoja ja akkuja vastaanottavien kauppojen henkilökunnalle. Lisäksi sitä voivat hyödyntää kaikki, jotka haluavat lisätietoja paristoista ja akuista, sekä niiden turvallisesta käsittelystä. Verkkokoulutusmateriaalit on suojattu salasanalla, jota voi tiedustella sähköpostitse info@recser.fi. Kerro sähköpostissa keräyspisteenne luonne tai miksi toivotte pääsyä verkkokoulutusmateriaaleihin.

Kirjaudu verkkokoulutukseen

Opi kierrättämään paristot ja akut oikein

Paristojen ja akkujen kierrättäminen oikein on tärkeää sekä ympäristön että turvallisuuden kannalta. Käytetyissä paristoissa ja akuissa on yleensä aina jäljellä pieni määrä sähkövarausta, joka voi tahattomasti purkautuessaan aiheuttaa jopa tulipaloon johtavaa lämpenemistä ja kipinöintiä.

Markkinoille on tullut jatkuvasti enemmän isoja, kannettaviksi teollisuusakuiksi luokiteltavia litiumakkuja, sekä litiumajoneuvoakkuja, joissa vaarallisen jätteen kuljetusmääräykset ovat pienten akkujen kuljetus- ja käsittelymääräyksiä tiukempia, ja myös vaarat ovat suurempia.

Tämä verkkokoulutusmateriaali on erityisesti suunnattu opettamaan yli 0,5 kg litiumakkujen turvallista käsittelyä, sekä sitä miten vaaratilanteessa tulee toimia. Verkkokoulutuksemme avulla opit, miten vaaratilanteet voi välttää, sekä kuinka käytettyjen kannettavien paristojen ja akkujen vastaanotto ja varastointi järjestetään turvallisesti keräyspisteissä.

Verkkokoulutusmateriaali on toteutettu yhteistyössä Gaia Consulting Oy:n kanssa ja on ladattavissa kirjautumisen jälkeen PDF-muodossa. Lisäksi materiaali on tiivistetty nelisivuiselle, tulostettavalle vastaanotto-ohjeelle ja A3-kokoisen infograafin muotoon.