Paristokierrätys
YHTEYSTIEDOT
puhelin: +358 10 249 1717
faksi: +358 10 249 1719
sähköposti: info(a)recser.fi


POSTIOSOITE
Recser Oy
Teknobulevardi 3-5 G
01530 Vantaa

Katso kaikki yhteystiedot
  • sv
  • en

Verkkokoulutus

Verkkokoulutus on tarkoitettu kannettavia paristoja ja akkuja vastaanottavien kauppojen henkilökunnalle. Lisäksi sitä voivat hyödyntää kaikki, jotka haluavat lisätietoja paristoista ja akuista sekä niiden turvallisesta käsittelystä.

Paristojen ja akkujen kierrättäminen oikein on tärkeää sekä ympäristön että turvallisuuden kannalta. Käytetyissä paristoissa ja akuissa on yleensä aina jäljellä pieni määrä sähkövarausta, joka voi tahattomasti purkautuessaan aiheuttaa jopa tulipaloon johtavaa lämpenemistä ja kipinöintiä. Verkkokoulutuksemme avulla opit, miten vaaratilanteet voi välttää sekä kuinka käytettyjen kannettavien paristojen ja akkujen vastaanotto ja varastointi järjestetään turvallisesti keräyspisteissä.

Verkkokoulutus koostuu kahdesta osasta, joista ensimmäisessä käydään läpi yleisiä seikkoja paristoista ja akuista ja niiden vastaanottovelvollisuudesta. Toisessa osassa perehdytään paristojen ja akkujen turvalliseen käsittelyyn ja keräykseen sekä vahinkojen ennaltaehkäisyyn. Molemmat osiot kestävät noin 15 minuuttia.

Recser – Verkkokoulutus – Osa 1 – Yleistä
Recser – Verkkokoulutus – Osa 2 – Turvallinen paristokeräys

Verkkokoulutus toimii parhaiten Firefox ja Internet Explorer -selaimilla.