Paristokierrätys
YHTEYSTIEDOT
puhelin: +358 10 249 1717
faksi: +358 10 249 1719
sähköposti: info(a)recser.fi


POSTIOSOITE
Recser Oy
Teknobulevardi 3-5 G
01530 Vantaa

Katso kaikki yhteystiedot
  • sv
  • en
VASTUULLISUUS

Olemme osaltamme vastuussa kestävän tulevaisuuden luomisesta. Tuotamme kierrätyspalvelut turvallisesti, tehokkaasti ja mahdollisimman ympäristöystävällisesti.

TASAPUOLISUUS

Visiomme on tehdä paristojen- ja akkujen kierrätyksestä helppoa kaikille suomalaisille. Toimimme yhteistyössä tuottajien, kuluttajien, kauppojen sekä käsittelijöiden ja viranomaisten kanssa. Luotettavuus ja tasapuolisuus näkyvät toiminnassamme.

ASIANTUNTEMUS

Kehitymme jatkuvasti kierrätys- ja jätehuoltoalan ammattilaisina ja kehitämme keräysjärjestelmiä, kuljetuslogistiikkaa ja kierrätystä yhdessä kumppaneidemme kanssa. Hyödynnämme käytettävissä olevia teknologioita ja osaamista siten, että voimme saattaa materiaalit kiertoon mahdollisimman hyvin ja kustannustehokkaasti.

AVOIMUUS

Olemme avoimia uusille ideoille ja yhteistyölle sidosryhmiemme kanssa. Toimintamme on läpinäkyvää ja siitä tiedottaminen sekä viestiminen avointa ja selkeää.

Visio

Paristojen ja akkujen tuottajavastuun hoitaminen kauttamme on tuottajille paras valinta. Tuotamme kierrätyspalvelut ammattitaitoisesti, turvallisesti ja tehokkaasti.

Code of conduct

Eettiset periaatteemme eli Code of Conductimme kuvaa niitä toimintatapoja ja sitoumuksia, jotka mahdollistavat arvojemme ja visiomme mukaisen sekä eettisesti kestävän toiminnan.