Paristokierrätys
YHTEYSTIEDOT
puhelin: +358 10 249 1717
faksi: +358 10 249 1719
sähköposti: info(a)recser.fi


POSTIOSOITE
Recser Oy
Teknobulevardi 3-5 G
01530 Vantaa

Katso kaikki yhteystiedot
  • sv
  • en

Paristojen ja akkujen pakkausohjeet kuljetusta varten

Paristolaatikko

Tarkistele pintapuolisesti laatikon sisältö.
Poista kaikki sinne kuulumaton jäte (roskat, hehkulamput, SER-jäte, mustekasetit yms.). Jos huomaat akkuja ja litiumparistoja teippaamattomina, voit suojata virtanavat teipillä. Kaikkien paristojen ei kuitenkaan tarvitse olla teipattuina.

Sulje laatikon kansi ja siirrä laatikko paikkaan, josta kuljettajan on helppoa se noutaa (lastauslaituri, tuulikaappi yms.). Jos palautettavana on useampi laatikko, pakkaa laatikot kuormalavalle.

Paristotynnyri

Tarkistele pintapuolisesti tynnyrin sisältö. Poista kaikki sinne kuulumaton jäte (roskat, hehkulamput, SER-jäte, mustekasetit yms.). Jos huomaat akkuja ja litiumparistoja teippaamattomina, voit suojata virtanavat teipillä. Kaikkien paristojen ei kuitenkaan tarvitse olla teipattuina.

Jos tynnyrissä näkyy suuri määrä akkuja tai suuri osa akuista on ilman suojakuorta, voit käyttää tynnyrissä soveltuvaa sulloainetta (esim. hiekkaa tai vermikuliittia). Merkitse tällöin kuormalava kirjoittamalla maalarinteippiin teksti sis. vermikuliittia/hiekkaa, ja kiinnitä teippi tynnyrilavaa ympäröivään kelmuun. Paristotynnyrin kanteen ei saa liimata teippiä tai tarroja, sillä se voi estää kannen mekanismin toimintaa tulipalotilanteessa.

Sulje tynnyrit niihin kuuluvilla kansilla ja siirrä tynnyrit kuormalavalle.

Tynnyreitä mahtuu lavoille seuraavanlaisesti:

  • FIN-lava = 5 tynnyriä
  • EUR-lava = 4 tynnyriä
  • Teholava = 2 tynnyriä

Sido täyteen kerätyt tynnyrit yhteen ennen noutoa kirkkaalla muovikelmulla. Mikäli sinulla ei ole sitomiseen tarvittavia välineitä,

ilmoita siitä noutotilauksen yhteydessä, jotta kuljettaja osaa varata tarvittavat välineet mukaansa.

Älä käytä mustaa kelmua täysien tynnyreiden kanssa, sillä tynnyreissä olevien merkintöjen tulee olla näkyvissä kuljetuksen ajan.

MyFetch -tilausjärjestelmän vakuutus ja valtuutus -kentät

Tilatessasi tilausjärjestelmän tuotteita ja palveluita, täydennät järjestelmän antamat tiedot. Lisäksi järjestelmä pyytää sinua vahvistamaan alla näkyvät kohdat. Tässä kerromme, mitä vakuutus ja valtuutuskentillä tarkoitetaan.

”Tilaamalla noudon vakuutan, että noudettava erä on pakattu oikein ja sisältää vain sinne kuuluvaa tavaraa”

Tämä tarkoittaa, että laatikossa ei saa olla sinne kuulumatonta tavaraa tai jätettä (hehkulamppuja, mustekasetteja, roskia yms.). Rastittamalla tämän kohdan vakuutat, että olet tarkistanut lähetettävän noutoerän ohjeiden mukaisesti ennen tilauksen lähettämistä.

Mikäli noutoerä sisältää sinne kuulumatonta materiaalia, erä voidaan lähettää takaisin toimipisteelle sen omalla kustannuksella.

”Valtuutan kuljetusliikkeen allekirjoittamaan siirtoasiakirjan lähettäjän puolesta”

Rastittamalla tämän kuljettaja voi noutaa ja toimittaa laatikot odottamatta keräyspisteen allekirjoitusta. Tämä jouduttaa kuljettajan työtä.