Paristokierrätys
YHTEYSTIEDOT
puhelin: +358 10 249 1717
faksi: +358 10 249 1719
sähköposti: info(a)recser.fi


POSTIOSOITE
Recser Oy
Teknobulevardi 3-5 G
01530 Vantaa

Katso kaikki yhteystiedot
  • sv
  • en

Recser Oy:n toimitusjohtaja Liisa-Marie Stenbäck Keskon Näkökulma-blogissa: Kolme tärkeää syytä kierrättää paristot ja akut

”Kahden viimeisen vuosikymmenen aikana paristot ja akut ovat vallanneet arkemme – niitä on melkein mihin vain katsommekin. Samalla teknologia on kehittynyt niin, että yhä suuremman energiamäärän voi pakata yhä pienempiin akkuihin esimerkiksi älylaitteissa ja kulkuvälineissä.” toimitusjohtajamme Liisa-Marie Stenbäck kertoo akkujen teknologian kehittymisestä.

Paristojen ja akkujen määrän ennustetaan kasvavan entisestään, mikä heijastuu suoraan raaka-aineiden kasvavaan tarpeeseen. Nykyiset kaivokset eivät pystyisi ennusteen mukaan tyydyttämään tätä tarvetta. Ensimmäinen syy paristojen ja akkujen kierrättämiselle onkin ympäristö ja kestävät akkumateriaalit.

Stenbäck avaa blogissa paristojen ja akkujen kierrättämisen tärkeydestä niin ympäristön, turvallisuuden kuin myös kierrättämisen helppouden kannalta.

Lue koko juttu tästä.