Paristokierrätys
YHTEYSTIEDOT
puhelin: +358 10 249 1717
faksi: +358 10 249 1719
sähköposti: info(a)recser.fi


POSTIOSOITE
Recser Oy
Teknobulevardi 3-5 G
01530 Vantaa

Katso kaikki yhteystiedot
  • sv
  • en

Miten viestiä tuottajavastuusta ja sen positiivisista vaikutuksista ja tuloksista? – Osallistu Recserin vaikuttavan vastuullisuustyön viestintäpilottiin!

Recser tuottaa tänä keväänä tuottajavastuun viestintäoppaan kaikille Recserin tuottajayhteisöön kuuluville toimijoilleen. Viestintäopas tuotetaan yhdessä viestintätoimiston ja kolmen tuottajan kanssa. Mukaan osallistuville tuottajille luodaan viestintäpilotissa käytännönläheisiä työkaluja ja tarjotaan asiantuntija-apua organisaation tuottajavastuun ymmärtämiseen ja kommunikointiin.

Viestintäpilottiin valitaan kolme tuottajaa mukaan, joiden kanssa lähdetään yhdessä luomaan kaikille suunnattua viestintäopasta. Mukaan valitut tuottajat saavat lisäksi pilotista itselleen räätälöityjä viestintämateriaaleja, joiden avulla he voivat kommunikoida omasta tuottajavastuusta ja sen positiivista tuloksista entistä vaikuttavammin.

Haku viestintäpilottiin alkaa 23.1.2024 ja mukaan valitaan kolme toisistaan erilaista tuottajaa. Heidän kanssaan keväällä työstetään yhdessä tuottajavastuuseen liittyvää vastuullisuusviestintää ja jokaisen kanssa pureudutaan syvemmin kunkin omaan paristojen ja akkujen tuottajavastuun sisältöihin ja tuloksiin. Lisäksi Recser tarjoaa koko pilotin ajan omaa asiantuntemustaan säädösten ja vastuiden parempaan ymmärtämiseen ja kommunikointiin.

Ohjelman avulla pilottiin osallistuvien tuottajien ymmärrys paristojen ja akkujen tuottajavastuusta selkeytyy entisestään, ja jokainen saa myös erikseen omaan toimintaan räätälöityjä viestintämateriaaleja hyödynnettäväkseen.

Tuottaja, kiinnostuitko? Hae mukaan ohjelmaan 6.2.2024 mennessä!

Viestintäpilotin avulla organisaatiosi saa itselleen räätälöityjä käytännönläheisiä viestinnän työkaluja, erillisen viestintäkoulutuksen sekä asiantuntija-apua organisaation paristo- ja akkutuottajavastuun ymmärtämiseen ja kommunikointiin. Valinta tehdään 9.2.2024 ja valituille ilmoitetaan erikseen.

Viestintäpilottiin valitut tuottajat saavat pilotista maksuttoman ulkopuolisen viestintätoimiston vetämän viestintätyöpajan sekä pilotissa syntyneet heille räätälöidyt viestintämateriaalit, kuten esitysmateriaalia / grafiikkaa, verkkosivuille / sosiaalisen mediaan tuotettua sisältöä, ydinviestin, hissipuheen sekä yhden yhteisen mediatiedotteen. Lisäksi keväällä pidetään kaikille avoin webinaari, jossa opastetaan ja koulutetaan käyttämään materiaaleja ja julkaistaan pilotissa syntynyt viestintäopas.

Tuottajavastuun viestintäoppaan tavoitteena on auttaa kaikkia Recserin tuottajia viestimään tuottajayhteisön kautta tapahtuvan kierrättämisen positiivista ympäristövaikutuksista ja sosiaalisista vaikutuksista.