Paristokierrätys
YHTEYSTIEDOT
puhelin: +358 10 249 1717
faksi: +358 10 249 1719
sähköposti: info(a)recser.fi


POSTIOSOITE
Recser Oy
Teknobulevardi 3-5 G
01530 Vantaa

Katso kaikki yhteystiedot
  • sv
  • en

Uusi akkuturvallisuusopas kaupoille ja muille keräyspisteille

Recser on yhteistyössä Tukesin ja Kaupan liiton kanssa tuottanut uuden oppaan akkujen turvallisesta käsittelemisestä. Opas on suunnattu erityisesti kaupan alan ammattilaisille, mutta soveltuu myös muille paristoja ja akkuja käsitteleville ja kerääville toimijoille.

Mobiililaitteille optimoidusta oppaasta saa perustiedot litiumioniakkujen turvalliseen käsittelyyn mielenkiintoisen teksti- ja videosisällön avulla. Opas sisältää aiheet mm. litiumioniakkujen vaaroista, kuinka tunnistaa vaarallinen akku, miten käsitellä akkua uutena ja käytettynä eri tilanteissa sekä miten varautua ja toimia mahdollisessa vaaratilanteessa.

Opassivustolla voi lopuksi testata tietonsa litiumioniakkujen turvallisesta käsittelystä ja lisätä osaamista aiheesta usein kysyttyjen kysymysten avulla.

Opasta on rahoittanut Sähkötekniikan ja energiatehokkuuden edistämiskeskus STEK ry. Oppaan konseptin on toteuttanut Gaia Consulting Oy ja ulkoasun Ideavirta Oy.

Akkuopas löytyy osoitteesta www.akkuopas.fi/. Voit tulostaa tästä julisteen tai tarran, jonka QR-koodista toimipaikkasi henkilökunta pääsee nopeasti suoraan akkuoppaaseen.

Opi litiumioniakkujen oikea käsittely oppaan avulla ja tee työpaikkasi henkilökunnasta Litium Pro!