Paristokierrätys
YHTEYSTIEDOT
puhelin: +358 10 249 1717
faksi: +358 10 249 1719
sähköposti: info(a)recser.fi


POSTIOSOITE
Recser Oy
Teknobulevardi 3-5 G
01530 Vantaa

Katso kaikki yhteystiedot
  • sv
  • en

Montako akkua ja paristoa kotoasi löytyy? Osallistu haasteeseen somessa!

Oletko koskaan miettinyt kuinka paljon arjessasi tarvitset erilaisia akkuja ja paristoja? Puhelin, kannettava tietokone ja pädi toimivat akuilla, TV:n kaukosäädin ja palovaroitin taas paristoilla…  

Kun ryhtyy oikein pohtimaan, akkuja ja paristojahan on kaikkialla! Niitä on sekä käytössä että käyttämättöminä – vanhoja kännyköitä ja loppuunkäytettyjä paristoja löytyy niitäkin monelta laatikoiden pohjalta vino pino. 

Paristojen ja pienakkujen kierrätystä Suomessa organisoiva Recser Oy haastaa sinut tänä syksynä laskemaan kaikki kotoasi löytyvät akut ja paristot! Kuinka monta luulet löytäväsi? Liity somevaikuttajien Noora Shinglerin ja Hydraulic Press Channelin mukaan laskemaan kotoasi löytyvät paristot ja akut! 

Osallistu ja voita leffaliput – tässä osallistumisohjeet: 

Voit osallistua haasteeseen laskemalla kotoasi löytyvät akut ja paristot, ja jakamalla lopputuloksesi omissa somekanavissasi. Palkintona arvomme viisi Finnkinon 30 euron lahjakorttia! Haasta myös kaverit mukaan: keneltä tutultasi uskot löytyvän kaikista eniten akkuja ja paristoja? 

Näin osallistut: 

  1. Laske kotoasi löytyvät akut ja paristot 
  2. Kommentoi Recserin (Linkedin ja X (ent. Twitter)) tai Paristokierrätyksen (Instagram ja Facebook) haastejulkaisuun, kuinka monta akkua ja paristoa löysit, ja haasta kaverisi merkitsemällä hänet samaan kommenttiin. 
  3. TAI jaa lukemasi Instagram-tarinassa: tägää @paristokierratys ja haasta kaveri merkitsemällä myös hänet.

Sitten voitkin vain odottaa jännityksellä osuuko voitto sinuun, kun arvomme lahjakorttien voittajat 6.11.2023! Ilmoitamme voittajalle siinä somekanavassa, jossa hän on osallistunut haasteeseen. 

Miksi haastamme sinut laskemaan akkuja ja paristoja? 

Mitä jos akkuja ja paristoja ei voitaisikaan enää valmistaa? Tämän haasteen avulla haluamme kiinnittää huomion siihen, kuinka tärkeitä akut ja paristot ovat jokapäiväisessä elämässämme. Kun ryhdyt laskemaan kotoasi löytyviä akkuja ja paristoja, huomaat nopeasti, että ne mahdollistavat yllättävän monta arkista asiaa. Ilman akkuja ja paristoja elämä olisi oikeastaan aika hankalaa! 

Akkujen ja paristojen valmistukseen käytetään monia erilaisia maaperästä kaivettavia mineraaleja. Koska nämä raaka-aineet eivät uusiudu, on oikeasti vaara, että ne loppuvat maailmasta. Siksi on tärkeää, että kaikki käytetyt akut ja paristot päätyvät kierrätykseen ja materiaalit näin uusiokäyttöön. 

Akkujen ja paristojen kierrätys ei ole enää vaihtoehto – se on elinehto! 

Arvonnan säännöt: 

1. Järjestäjä 

Arvonnan järjestää Recser Oy. (Myöhemmin “järjestäjä”.) 

2. Osallistumisaika 

Arvontaan voi osallistua 21.9.2023-5.11.2023. Voittajat arvotaan 6.11. 

3. Osallistuminen 

Arvontaan voi osallistua ohjeiden mukaan Facebookissa, Instagramissa, Linkedinissä tai X.ssä (entinen Twitter). Osallistuminen tapahtuu jakamalla omasta kodista löytyvien paristojen ja akkujen lukumäärä, ja merkitsemällä järjestäjän sometili julkaisuun. 

4. Voittajien valinta ja palkinto 

Arvonnan palkintona on 5 Finnkinon 30 euron lahjakorttia. Voittajat valitaan arpomalla 6.11.2023. Voittajille ilmoitetaan siinä somekanavassa, jossa hän on osallistunut arvontaan. 

5. Järjestäjän vastuu 

Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä haasteista, jotka mahdollisesti estävät haasteeseen osallistumisen tai palkinnon lunastamisen. Järjestäjä pidättää myös oikeuden muutoksiin arvonnan sääntöihin ja toteutukseen. Käytetyt sosiaalisen median kanavat eivät ole mukana arvonnan järjestämisessä.