Paristokierrätys
YHTEYSTIEDOT
puhelin: +358 10 249 1717
faksi: +358 10 249 1719
sähköposti: info(a)recser.fi


POSTIOSOITE
Recser Oy
Teknobulevardi 3-5 G
01530 Vantaa

Katso kaikki yhteystiedot
  • sv
  • en

Recser Oy:n uudet yhteistyökumppanit paristojen ja akkujen kuljetuksiin

Recser Oy on solminut uudet yhteistyösopimukset paristojen ja akkujen kuljetuksia koskien Enexus Oy:n/Fetchin, Jareks Oy:n, Kuljetuspalvelu Fågel Oy:n ja Urbaser Oy:n kanssa. Uudet sopimukset astuvat voimaan 1.3.2023 ja samalla päättyy yhteistyösopimus DB Schenkerin kanssa. 

Kuljetussopimusten uudistamisen myötä otamme valtakunnalliseen käyttöön puolen vuoden ajan testaamamme verkkokauppapohjaisen noutotilausjärjestelmän. Helppokäyttöisen tilausjärjestelmän kautta keräyspisteemme saavat jatkossa tilattua entistä vaivattomammin käyttöönsä myös tyhjiä kuljetusvälineitä.

”Tavoitteenamme on tehdä paristojen ja akkujen toimittamisesta kierrätykseen entistä helpompaa kaikille keräyspisteillemme pyrkien samalla vähentämään erilliskeräyksen ympäristövaikutuksia”, sanoo Recser Oy:n operatiivinen päällikkö Tuomas Räsänen.

Päivitämme noutotilauksiin ja asiakaspalveluun liittyvät yhteystiedot ja tilauslinkit ennen muutosten voimaanastumista verkkosivuillemme osioon ”Keräyspisteille”. Keräyspisterekisterissämme olevat yhteyshenkilöt saavat muutoksista myös erillisen tiedotteen sähköpostitse. Saat tilattua tiedotteemme laatikoita käyttäville pisteille tästä ja tynnyreitä käyttäville pisteille tästä.

Lisätietoja: operatiivinen päällikkö Tuomas Räsänen, puh. +358 10 212 9355, s-posti tuomas.rasanen(a)recser.fi.

Paristokierrätystä Suomessa organisoi tuottajayhteisö Recser Oy, joka edustaa yli 1000:a paristojen ja akkujen tuottajaa. Recser Oy:n lakisääteinen tehtävä on noutaa jakelijoilta ja muista keräyspisteistä maksutta kierrätettäväksi niiden keräämät käytöstä poistetut paristot ja akut, kun ne on koottu tarkoituksenmukaisiksi eriksi. Tätä lakisääteistä tehtävää Recser toteuttaa yhteistyössä toisen Suomessa hyväksytyn kannettavien paristojen ja akkujen tuottajayhteisön ERP Finland ry:n kanssa.