Paristokierrätys
YHTEYSTIEDOT
puhelin: +358 10 249 1717
faksi: +358 10 249 1719
sähköposti: info(a)recser.fi


POSTIOSOITE
Recser Oy
Teknobulevardi 3-5 G
01530 Vantaa

Katso kaikki yhteystiedot
  • sv
  • en

Uusi Kierrätyksen sankarit -verkkosivusto opettaa arjen kierrätystaitoja lapsille pelillistämisen avulla

Kierrätyksen sankarit -verkkosivustolla voi opetella konkreettisesti jätteiden lajittelua ja kierrätystä pelaamalla. Sivustolla liikutaan viidessä erilaisessa kierrätysympäristössä: koti, keräyspiste, kauppa, kaupunki ja luonto. Ympäristöissä on tietoa, lajitteluohjeita, erilaisia konkreettisia pelejä sekä visoja seuraavien materiaalien osalta: muovi-, kartonki-, juoma-, lasi- ja puupakkaukset sekä paperi, metalli, sähkölaitteet, paristot ja pienakut sekä autojen renkaat.

Käyttäjä voi vaihdella ympäristöjen välillä ja edetä haluamassaan järjestyksessä. Jokaisesta suorituksesta saa tähtiä sen mukaan, miten hyvin on onnistunut kyseisessä tehtävässä.

Vaikka sivusto on erityisesti alakoululaisille suunnattu, voi kuka tahansa harjaannuttaa kierrätystaitoja sivuston tehtävien ja tietojen avulla. Maksuton sivusto ei vaadi rekisteröintiä ja tehtäviä voi tehdä millä tahansa päätelaitteella. Sivustoa ei myöskään tarvitse pelata kerralla läpi, sillä pelin edistyminen tallentuu selaimen välimuistiin ja käyttäjä voi samalla laitteella jatkaa myöhemmin pelaamista.

Sivusto pohjautuu maksuttomaan Kierrätyksen sankarit -tehtäväkirjaan. Voit antaa sivustosta palautetta sähköpostitse osoitteeseen info(a)kierratyksensankarit.fi.

Sivusto löytyy osoitteesta https://kierrätyksensankarit.fi

Kierrätyksen sankarit -sivuston julkaisijat ovat tuottajayhteisöt European Recycling Platform (ERP), Mepak-Kierrätys Oy, Puupakkausten kierrätys PPK Oy, Recser Oy, SER-tuottajayhteisö ry (SERTY), Suomen Autokierrätys Oy, Suomen Kuitukierrätys Oy, Suomen Keräyslasiyhdistys ry, Suomen Keräystuote Oy, Suomen Palautuspakkaus Oy, Suomen Rengaskierrätys Oy ja Suomen Uusiomuovi Oy.