Paristokierrätys
YHTEYSTIEDOT
puhelin: +358 10 249 1717
faksi: +358 10 249 1719
sähköposti: info(a)recser.fi


POSTIOSOITE
Recser Oy
Teknobulevardi 3-5 G
01530 Vantaa

Katso kaikki yhteystiedot
  • sv
  • en

Kierrätyksen sankarit -tehtäväkirja ladattavissa nyt myös englanniksi

Suuren suosion saavuttanut syksyllä 2019 julkaistu Kierrätyksen Sankarit -tehtäväkirja on nyt ladattavissa sähköisessä muodossa maksutta myös englanniksi. Kolmos- ja nelosluokkalaisille suunnattu tehtäväkirja tarjoaa monipuolisen kattauksen hauskaa ja opettavaista lajitteluun, kierrättämiseen ja materiaalien jatkojalostukseen liittyvää puuhaa.

Tehtäväkirja on Paristokierrätyksen ja muiden tuottajayhteisöjen rahoittama ja se on kehitetty yhdessä lasten ja opettajien kanssa. Kirjan kuvittanut lastenkirjailija Antti Nikunen halusi hahmojen innostavan lapsia luovuuteen:

– Loimme esimerkiksi tehtäväkirjan Pökkelöhahmon vastaamaan kysymykseen ”miksi kierrättäminen kannattaa”. Vastaus löytyi Pökkelön kasvutarinan kautta. Hukassa olevasta, onnettomasta, laatikkomaisesta hahmosta kehittyy kirjan edetessä kierrätyksen supersankari. Hän saa uusia ystäviä ja on lopulta onnellinen – kierrättämisen ansiosta. Lue lisää: https://genero.fi/lapset-haluavat-supersankareita-ja-onnellisen-lopun/.

Lataa tehtäväkirja maksutta tulostettavana pdf -tiedostona alla olevista linkeistä:

 

Ps. Uutta jännittävää Kierrätyksen sankarit- sisältöä rakennetaan parhaillaan, pysy kuulolla!