Paristokierrätys
YHTEYSTIEDOT
puhelin: +358 10 249 1717
faksi: +358 10 249 1719
sähköposti: info(a)recser.fi


POSTIOSOITE
Recser Oy
Teknobulevardi 3-5 G
01530 Vantaa

Katso kaikki yhteystiedot
  • sv
  • en

Ilmottaudu mukaan Kaikki irti tuottajavastuusta – kierrätyksen positiiviset vaikutukset osana yritysvastuuta -aamuun 7.10. klo 8.30–10

Millaisia positiivisia vaikutuksia tuottajavastuulla on ja miten kierrätyksen vastuunkantajat eli tuottajayhteisöiden jäsenet voisivat hyödyntää tuottajavastuutietoa paremmin vastuullisuusviestinnässään? Entä miten yritysvastuuraportointia koskeva sääntely muuttuu ja mitä hyötyjä hiilijalanjäljen laskemisesta voi saada? Näihin teemoihin pureudutaan Recser Oy & Akkukierrätys Pb:n järjestämässä, kaikille avoimessa tilaisuudessa perjantaina 7.10. klo 8.30–10.

Tilaisuudessa Recser & Akkukierrätys lanseeraavat jäsentensä käyttöön työkalun, jolla voi laskea maahantuomiensa paristojen ja akkujen elinkaaren loppupään eli tuottajavastuun vaikutuksia yrityskohtaisesti. Tilaisuuden keynote-puheenvuoron pitää Keskuskauppakamarin vastuullisuusasiantuntija, juristi Anne Vanhala, joka johdattaa meidät yritysvastuun ajankohtaisiin teemoihin ja sääntelyhankkeisiin.

Tule siis langoille kuulemaan ajankohtaista yritysvastuusta ja saamaan ideoita siihen, miten tuottajavastuun ja kierrätyksen positiiviset vaikutukset voisi tuoda osaksi vastuullisuusviestintää. Tilaisuus järjestetään Teams-alustalla. Tilaisuus on ensisijaisesti suunnattu Recser Oy:n ja Akkukierrätys Pb:n jäsenille mutta on avoin kaikille.

Ohjelmassa:

  • Anne Vanhala, Keskuskauppakamari: Yritysvastuu tänään – mitä, miksi ja miten?
  • Liisa-Marie Stenbäck, Recser Oy: Miten valjastaa tuottajavastuun positiiviset vaikutukset osaksi yritysvastuuta?
  • Sami Tornikoski, AskKauko: Näin kierrätyslaskuri toimii
  • Johanna Alakerttula, Akkukierrätys Pb: Hiilijalanjäljen laskemisen hyödyt näkyväksi
  • Tilaisuuden moderoi yritysvastuun & viestinnän asiantuntija Anniina Mustalahti, Enne Consulting Oy.

Ilmoittaudu mukaan tästä