Paristokierrätys
YHTEYSTIEDOT
puhelin: +358 10 249 1717
faksi: +358 10 249 1719
sähköposti: info(a)recser.fi


POSTIOSOITE
Recser Oy
Teknobulevardi 3-5 G
01530 Vantaa

Katso kaikki yhteystiedot
  • sv
  • en

Recser Oy:n toimitusjohtaja Liisa-Marie Stenbäck Jäteplus-lehden haastattelussa: lisää tehoja tuottajavastuuseen

”Monelle yritykselle on yllätys, jos valvova viranomainen ottaa yhteyttä ja kehottaa liittymään tuottajayhteisöön tai hoitamaan itse materiaalien keräyksen ja kierrätyksen,” toimitusjohtajamme Liisa-Marie Stenbäck sanoo Jäteplussan tuoreessa haastattelussa.

Stenbäck toimii myös tuottajayhteisöiden neuvottelukunnan Tynkin puheenjohtajana ja kertoo jutussa miten tuottajavastuu säätelee jätehuoltoa ja hän haluaa vahvistaa Tynkin asemaa tuottajayhteisöjen yhteisenä äänenä.

Kun jäseniä on enemmän, tuottajavastuun kustannukset jakautuvat tasaisemmin niille, joille ne kuuluvat. Tämä vaatii myös kansainvälistä yhteistyötä, jotta esimerkiksi ulkomaiset verkkokaupat saadaan mukaan kierrätysvastuuseen.

– On paljon kaikkea, mihin voisimme tarttua ja mitä tehdä. Fokusointi on siis tärkeää, Stenbäck sanoo.

Lue koko juttu tästä.

Kuva: Paula Virta / Jäteplus