Paristokierrätys
YHTEYSTIEDOT
puhelin: +358 10 249 1717
faksi: +358 10 249 1719
sähköposti: info(a)recser.fi


POSTIOSOITE
Recser Oy
Teknobulevardi 3-5 G
01530 Vantaa

Katso kaikki yhteystiedot
  • sv
  • en

Tule meille töihin: Operatiivinen päällikkö

Haemme tiimiimme

OPERATIIVISTA PÄÄLLIKKÖÄ 

kiertotalouden näköalapaikalle monipuolisiin tehtäviin Vantaalle

TEHTÄVÄNKUVAUS

Operatiivisen päällikön tärkeimmät vastuualueet ovat tehokkaiden, turvallisten ja vastuullisten keräys- kuljetus ja kierrätyspalveluiden hankkiminen, kehittäminen ja ylläpito sekä laadun valvonta. Samoin muun operatiivisen toiminnan kehittäminen ja toteutus sekä operatiivista toimintaa tukevan tiedonhallinnan ja raportoinnin kehittäminen tiiviissä yhteistyössä palveluntarjoajien ja muiden Euroopassa toimivien tuottajayhteisöjen kanssa. Recserissä olet osa pientä työyhteisöä, jossa yhteistyö on tiivistä ja hierarkia olematonta. Suuri vaikuttavuus toiminnallemme tulee yhteistyöstämme sidosryhmiemme kanssa.

TÄRKEIMMÄT OPERATIIVISET SIDOSRYHMÄT

  • keräyspisteiden henkilökunta
  • operatiiviset palveluntarjoajat
  • tuottajayhteisöjen palveluyhtiö Elker Oy
  • tuottajat ja muut tuottajayhteisöt Suomessa ja Euroopassa
  • Suomen ympäristöministeriö, Pirkanmaan ELY-keskus, Tukes ja Traficom
  • alan edunvalvontajärjestöt, kuten Suomen Kiertovoima ry (KIVO), Kierrätysteollisuus ry ja Kaupan liitto ry

TOIVOMME SINULTA

Olet aidosti kiinnostunut ja innostunut kiertotaloudesta. Nautit ihmisten kanssa työskentelystä ja siitä, että yhdessä tehden voi saada isoja, yhteiskunnallisesti vaikuttavia asioita aikaan. Sinulla on kokemusta palveluiden ja logistiikan kehittämisestä sekä projektien tai muutosten läpiviennistä. Hyödynnät taloudellista osaamista suunnitelmien ja päätösten teon taustalla. Esiinnyt mielelläsi ja verkostoidut tehokkaasti.

Eduksi tehtävässä menestymisen kannalta on kokemus jätehuollon tai kiertotalouden alalta, VAK-osaaminen, akkuteknologioihin liittyvä asiantuntemus ja kiinnostus sekä kokemus järjestelmäkehityksestä toimeksiantajan roolissa.

Toivomme sinulta valmiutta matkustaa.

Sinulla on määrätietoinen asenne kehittämiseen. Otat mielelläsi langat käsiisi ja käärit hihasi myös toteuttaaksesi suunnitelmat. Tehtäväkenttä on laaja ja näin ollen olet järjestelmällinen, suunnitelmallinen ja hahmotat priorisointia varten asioiden tärkeysjärjestyksen. Olet halukas ja kyvykäs tekemään yhteistyötä monenlaisten sidosryhmien kanssa. Tehtävässä vaaditaan soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Edellytämme erinomaista suomen ja sujuvaa englannin kielitaitoa, ruotsin kielitaito katsotaan eduksi.

TARJOAMME SINULLE

Saat mahdollisuuden tehdä merkityksellistä työtä näköalapaikalla paristojen ja akkujen kiertotalouden ytimessä. Pääset kehittämään toimintaa ja luomaan uutta pienessä asiantuntijaorganisaatiossamme, joka toimii tiiviissä vuoropuhelussa tuottajia edustavan asiantuntijahallituksemme kanssa. Kehityt osaajana kanssamme: kehitymme jatkuvasti kiertotalouden ammattilaisina kouluttautumalla ja tekemällä yhteistyötä sidosryhmiemme kanssa.
Saat kilpailukykyisen palkan ja lounas- sekä puhelinedun. Tarjoamme joustavaa hybridityötä: Työskentelemme monipaikkaisesti, yhdistäen etä- ja toimistopäiviä.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, hae tehtävään mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 5.5.23 mennessä. Liitä hakemukseen CV ja palkkatoive. Paikkaa koskevissa kysymyksissä voit olla yhteydessä Amiko Executive Search Jukka Alanteeseen p. 040 7024160, jukka.alanne(a)amiko.fi

Haastattelemme henkilöitä jo hakuprosessin aikana.

Hakuilmoitus löytyy täältä.

Tietoa Recser Oy:stä

Paristo- ja akkutuottajien vuonna 2008 perustama Recser Oy on voittoa tavoittelematon organisaatio, jonka tehtävänä on huolehtia paristojen ja akkujen erilliskeräyksestä, esikäsittelystä, kierrätyksestä ja kierrätyksen edistämisestä Suomessa. Recser Oy edustaa noin tuhatta paristojen ja akkujen tuottajaa.