Paristokierrätys
YHTEYSTIEDOT
puhelin: +358 10 249 1717
faksi: +358 10 249 1719
sähköposti: info(a)recser.fi


POSTIOSOITE
Recser Oy
Teknobulevardi 3-5 G
01530 Vantaa

Katso kaikki yhteystiedot
  • sv
  • en

Pop up -akkukierrätyskahvila Tampereen keskustorilla 11.–13.9.2018

Hei akkuhamsteri! Nyt pääset nurkkiin juuttuneista akuista kerralla eroon ja saat kahvit kaupan päälle. Akkukierrätyskahvila nousee Tampereen Keskustorille tiistaina 11.9.2018 klo 8 ja palvelee kolmena peräkkäisenä päivänä klo 15 saakka.

 

Akkukahvilassa voit kierrättää läppäreiden, puhelimien tai tablettien akut sekä loppuun käytetyt pienlaitteet meille. Kahvien lisäksi joka päivä sata ensimmäistä kierrättäjää saa mukaansa Seiffi-heijastimen turvaksi pimeneviin iltoihin.

Kahvin kera tarjoamme keksejä sekä kiinnostavaa ja hyödyllistä tietoa akkujen ja sähkölaitteiden kierrättämisestä. Akkujen materiaaleista yli 50 prosenttia kierrätetään uusiomateriaaleiksi.

Nähdään Keskustorilla!

 

Tapahtuman järjestävät Tulevaisuuden akkuekosysteemi -hanke sekä akkujen ja sähkölaitteiden kierrätyksestä Suomessa vastaavat tuottajayhteisöt: ParistokierrätysSER-kierrätysSEIFFI sekä Akkukierrätys Pb.

Kampanjan avulla haluamme tuoda esiin kuluttajan keskeisen roolin kierrätysprosessin alkuunpanijana sekä lisätä tietoa akkujen, paristojen ja käytöstä poistettujen sähkö- ja elektroniikkalaitteiden keräys- ja kierrätysjärjestelmistä Suomessa.