Paristokierrätys
YHTEYSTIEDOT
puhelin: +358 10 249 1717
faksi: +358 10 249 1719
sähköposti: info(a)recser.fi


POSTIOSOITE
Recser Oy
Teknobulevardi 3-5 G
01530 Vantaa

Katso kaikki yhteystiedot
  • sv
  • en

Paristokierrätys.fi uudistui!

Tervetuloa uusille sivuillemme! Tunnistat Recser Oy:n ja Paristokierrätyksen jatkossa uusista logoista ja ilmeestä sekä värikkäästä paristoperheestä. Paristojen ja pienakkujen kierrätys tulee näkymään entistä vahvemmin kuluttajille ja keräyspisteille Paristokierrätys-brändin alla, vaikka Recser Oy jatkaa edelleen tuottajia edustavana virallisena tuottajayhteisönä.

Seitsemän eri tyypin muodostaman paristoperheen tehtävänä on havainnollistaa eri paristo- ja akkutyyppien erityisyyksiä. Alkaliparisto Alli on joukon lempein, palovaroittimissa viihtyvä Nipa häijyin, ja esimerkiksi vanhoissa sähkötyökaluissa esiintyvä Körmy kuolemassa sukupuuttoon. Tutustu koko porukkaan tästä

Lisää tietoa kierrätysprosessista

Suomalaiset kaipaavat yhä enemmän tietoa siitä, mitä paristoille ja akuille tapahtuu, kun ne on viety kierrätykseen. Nyt sitä on myös tarjolla. Kun paristoissa ja akuissa ei ole enää latausta, Paristokierrätys huolehtii, että positiivinen lataus säilyy. Yli 50 prosenttia paristojen ja akkujen materiaaleista kierrätetään teollisuuden uudelleen käytettäviksi. Lue täältä lisää kierrätysprosessista

Jos mieltäsi askarruttaa jokin tietty paristojen ja akkujen keräykseen tai kierrätykseen liittyvä kysymys, suosittelemme etsimään siihen vastausta ensin kattavasta FAQ:sta. Jos vastausta ei löydy sieltä, otathan meihin yhteyttä.

Viihtyisiä hetkiä Paristokierrätyksen maailmassa!