Paristokierrätys
YHTEYSTIEDOT
puhelin: +358 10 249 1717
faksi: +358 10 249 1719
sähköposti: info(a)recser.fi


POSTIOSOITE
Recser Oy
Teknobulevardi 3-5 G
01530 Vantaa

Katso kaikki yhteystiedot
  • sv
  • en

Suomalainen paristokierrättäjä ehdolla ympäristöpalkinnon saajaksi

Rec Alkaline Oy ehdolla pohjoismaisen ympäristöpalkinnon saajaksi

Pohjoismaiden neuvosto jakaa vuosittain ympäristöpalkinnon pohjoismaiselle yritykselle, organisaatiolle tai henkilölle, joka ottaa esikuvallisesti luonnon ja ympäristön huomioon toiminnassaan tai joka muutoin on tehnyt jotain erityistä luonnon ja ympäristön hyväksi. Tämän vuoden teemana ovat innovaatiot, jotka edistävät siirtymistä kohti jätteetöntä yhteiskuntaa.

Yksi yhdestätoista palkintoehdokkaasta on tänä vuonna Rec Alkaline Oy, jonka patentoidun kierrätysmenetelmän avulla alkaliparistot saadaan kierrätettyä aikaisempaa tehokkaammin ja ympäristöystävällisemmin. Uuden menetelmän avulla käytetyistä alkaliparistoista saadaan huoneenlämmössä tapahtuvassa kemiallisessa prosessissa tuotettua sinkki- ja mangaanipitoista lannoitteena käytettävää hivenainevalmistetta.

Nyt 23. kerran jaettava 350 000 Tanskan kruunun eli noin 47 000 euron arvoinen palkinto luovutetaan voittajalle Finlandia-talolla 1.11.2017 järjestettävässä tilaisuudessa.

Lisätietoa ympäristöpalkinnosta ja kaikki ehdokkaat löydät täältä.

Kuva: Rec Alkaline